Editörden

Editörden

  • Halis Dokgöz

The Bulletin of Legal Medicine 2017;22(2):0-0

Değerli Adli Bilimciler,

Adli Tıp Bülteni’nin 2017 yılı yeni sayısıyla karşınızdayız. Dergimize göstermiş olduğunuz ilgi ve yapmış olduğunuz katkılar için çok teşekkür ederiz. Size DOAJ (Directory of Open Access Journals) dizinine yapmış olduğumuz başvurunun kabul edildiğini ve Adli Tıp Bülteni’nin artık DOAJ tarafından dizinlendiğini bildirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Adli Tıp Bülteni Yayın Kurulu olarak değerli yazar ve danışmanlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Dergimizin yeni sayısında adli bilimler alanından farklı çalışmaları sizlerle paylaşıyoruz. Adli Tıp Bülteni, zamanında yayınlanan, Tübitak Ulakbim TR Dizin ve uluslararası DOAJ veri tabanı tarafından taranan uluslararası bir dergi niteliğindedir. Adli bilimler alanının bilimsel bir platformu olan dergimize çalışmalarınızı gönderirken özellikle makalelerinizi yazım kurallarına uygun olarak hazırlamanızı ve kaynaklar kısmında da varsa kaynakların DOİ numaralarını eklemenizi rica ediyoruz.

Bilimselliğin geleceğin adli bilimlerini inşa etmede tek gerçek olduğu bilinciyle dergimizin bilimsel niteliğini hep birlikte daha da yükseklere taşımak, Adli Tıp ve Adli Bilimler alanında en güncel çalışmaların paylaşıldığı ortak bir platform olmaya devam etmesi dileğiyle…

Prof. Dr. Halis Dokgöz
Editör