Editörden

Editörden

  • Halis Dokgöz

The Bulletin of Legal Medicine 2016;21(3):0-0

Değerli Adli Bilimciler,

Adli Tıp Bülteni’nin 2016 yılı son sayısıyla karşınızdayız. Yaşadığımız olağanüstü bir dönemde Adli Tıp Bülteni’nin yeni sayısını da çıkarmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Adli Tıp Bültenini hem basılı hem de elektronik ortamda ücretsiz olarak paylaşmaya devam ediyoruz. Makalelerinizde özellikle yazım kurallarına dikkat etmenizi, yayın hakkı devir sözleşmesini imzalamanızı ve kaynaklar kısmında yer alan kaynakların doi numaralarını da eklemenizi özellikle rica ediyoruz. Zamanında yayınlanan, Tübitak Ulakbim ve uluslararası pek çok veri tabanı tarafından taranan uluslararası bir dergi kimliğine kavuşan dergimizin sizlerin daha çok destek ve katkısına gereksinimi bulunuyor. Hem yazar hem de hakem olarak dergimize katkı koyan siz adli bilimler alanında çalışan bilim insanlarına katkı ve katılım için teşekkür ederken yeni yılın hepimize sağlık ve mutluluk getirmesini diliyoruz.

Bilimselliğin geleceğin adli bilimlerini inşa etmede tek gerçek olduğu bilinciyle dergimizin bilimsel niteliğini hep birlikte daha da yükseklere taşımak dileğiyle…

Prof. Dr. Halis Dokgöz
Editör