Editörden

Editörden

  • Halis Dokgöz

The Bulletin of Legal Medicine 2012;17(1):0-0

Değerli adli bilimciler,

Adli Tıp Bülteni 1996 yılından beri gecikmeler söz konusu olsa da aralıksız olarak yaymını sürdürmektedir. Editörler Prof. Dr. Serpil Salaçin, Prof. Dr. Şebnem Korur ve Prof. Dr. Nadir Ancan başta olmak üzere dergiye emeği geçen tüm yayın kurulu üyelerimize, hakemlerimize ve adli bilimler alanında çalışan bilim insanlarımıza değerli destekleri için teşekkür ediyoruz.

Adli Tıp Bülteni, gelenekten ve deneyimlerden kopmadan yeni bir ekiple geleceğe doğru açık bilim felsefesiyle zorlu adli bilimler alanında bir yolculuğa çıkıyor. Dergimizi kendi internet sayfasında “Açık Dergi Sistemi” ile çağın gerektirdiği formada bilimi herkese açacak şekilde hem pdf olarak internette hem de basılı olarak yayınlamaya başladık. Hedefimiz kısa erimli olarak zamanında yayınlanan, ulusal ve uluslararası indekslerce taranan bir dergi olması ve uzun erimli olarak da SCI‑Expanded ve SCI tarafından indekslenen bir dergi olmaktır.

Adli Tıp Bülteni, yenileşme ve değişim yolunda hızla ilerlerken siz değerli adli bilimler alanında çalışan bilim insanlarının desteğine her zamankinden daha çok gereksinimimiz bulunmaktadır.

Saygılarımla,
Halis Dokgöz, Prof. Dr.