Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Uzmanlık Öğrencilerinin Eğitim Standardizasyonunda Uygulanan Değerlendirme Kriterleri Bir Model Çalışma - Özdemir, Mehmet Hakan; Salaçin, Serpil (Adli Tıp Bülteni, 2002)
Dünyada yaşanan teknolojik gelişmelere paralel olarak hız-la değişen bilgi ve uygulama yöntemleri, her alanda olduğu gibi eğitim modellerinde de yeni arayrşlarr gündeme getirmiştir. Bu yazımızda; Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığınca Hazırlanan ‘Tıpta Uzmanlık ve Üst Uzmanlık Eğitimi Uygulama ve Değerlendirme Yönetmeliği’ doğrultusunda. Adli Tıp Anabilim Dalının Tıpta uzmanlık öğrencileri için hazırladığı eğitim modelinin bir bölümü olan ‘Eğitimin Değerlendirme Kriterleri’ aktarılmıştır. Anahtar kelimeler: Adli Tıp, eğitim