15 Yaşın Altındaki Çocuklar Arasında Cinsel İlişki Olgu Sunumu - Karbeyaz, Kenan; Dinç, Ceysu; Balcı, Yasemin (Adli Tıp Bülteni, 2016)
Ülkemizde çocukların cinsel sağlık ve cinsel davranışlarla ile ilgili bilgileri yetersizdir. Sunulan olguda 15 yaşından küçük iki çocuğun, birbirleri ile cinsel etkileşimleri hakkındaki ve adli sürecin tartışılması amaçlanmıştır. Çocuklara cinsel davranışlar ile ilgili eğitim verilmesi önemlidir. Çocukluk çağı için, konunun uzmanlarından görüş alınarak, cinsel davranışlar ile ilgili ayrıntılı yasal düzenleme yapılması gerektiği düşünülmektedir.Anahtar Kelimler: Çocuklar arası. Cinsellik, Çocuk, Adli Tıp.
Keywords: çocuklar arası. cinsellik; çocuk; adli tıp